Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1633, En Yeni: ceysar
Reklamlar
Chatbox
Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın
Veteran13 Apr : 17:27
slide plug-in'leri mevcut, biraz sorunlular ya da ben beceremedim :)
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
OneX03 Apr : 00:06
Sunucuda toplu gönderimden yasğından dolayı her üyeyi alfabeti sıraya göre mail listesine ekledim. Bu şekilde sağlıklı bir haberleşme yaşayacağız inş. :)
OneX02 Apr : 22:11
şimdi site üzerinde güncellemeleri yapıp dil paketini düzeltecem sonrasında yayınlayacagım. Önce bir yedek alayım ne olur ne olmaz. :)
Veteran31 Mar : 23:30
e107 1.0.0, e107 1.0.1 olarak güncellenmiş. TR dil pakedi ile birleştirip yayınlamanız mümkün mü? Teşekkürler :)
OneX19 Jan : 22:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.
yasin17 Jan : 00:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor
Tüm mesajları göster (39)
Son İndirmeler
e107 1.0.1 Turkce TR-tr Tam PaketYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 5512603 Toplam İndirme Sayısı: 15 |
e107 v1.0.0 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 812045 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.15 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3713921 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.x den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3802567 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 1.0.1 Turkish tr_TR - utf8Yazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 205293 Toplam İndirme Sayısı: 6 |
Forumlar
| e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek :: Forumlar :: e107 :: Eklentiler |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
| Resim Galerisi | ||
|
Sayfaya Git
1
2
|
|
|
Moderatörler: OneX, shadowtr
|
| Yazar | Mesaj | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | film ses felanda isitiyormusun bu galeri hepsini destek liyo tek resimse linki veren arkadaştan istedim oda getirir yakında ;) [ Düzenlendi Sat Apr 29 2006, 03:07AM ] | ||
| En Üst | | ||
| LaRCoS |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #104 Kayıt tarihi: Fri Apr 28 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 8 | olur valla :) | ||
| En Üst | | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | kardeş mert kardeşimiz downloadlara resim albumu ekledi onu kulana bilirsin. Yenilikleri takip edersen.Bendekini cevirince bende yayınlayacagım ;) | ||
| En Üst | | ||
| crossfire |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #259 Kayıt tarihi: Wed Sep 13 2006, 07:44PMMesaj sayısı: 11 | atsanızda kullansak ? :) | ||
| En Üst | | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | Burdan indire bilirsiniz | ||
| En Üst | | ||
| aktansa |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #635 Kayıt tarihi: Mon Jun 25 2007, 04:22PMMesaj sayısı: 47 | değerli onex , dumen.net adresine yukarıda ki bağlantıdan girdim ve ana sayfayı gördüm , ama nereden indirileceğini anlayamadım, gerçekten güzel bir site bu ama , biraz yardım desem :) Bu arada bir sorum var , resim versiyonlarını yükseltirken , daha önceden yüklenilmiş pluginler ve onlarda eklenen resimlere bir şey olur mu , yeni resim verisyonları için resimleri tekrar yüklememiz gerekir mi ? , Eğer yüklememiz gerekmez ise bunu nasıl yapacağız , Birde farklı bir resim albümü beğendik ve kullanacak isek durum ne olur , eğer bir kolay yolu var ise , yine bizim anlayacağımız şekilde yazmanız mümkün mü ? Şaka bir yana yazdığınız yazıları ben bile bu acemiliğim ile anlıyorum :) eğitim fakültesinde değilsiniz değil mi ? | ||
| En Üst | | ||
| aktansa |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #635 Kayıt tarihi: Mon Jun 25 2007, 04:22PMMesaj sayısı: 47 | Yine ana sayfada kar yağdıran bir plugins var coders de , snov diye , burada yer alan resim parçacıklarını ki bunlar , kar motifleri , değiştirirseniz harika şeyler ortaya çıkıyor , ben kar gifleri ile ile bir balık gifi ni değiştirdim , şimdi deep blue de derin deniz mavisinin içerisinde yukarıdan aşağıya balıklar kayarak geziyor, istenilen adette , harika bir şey oldu , | ||
| En Üst | | ||
| aktansa |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #635 Kayıt tarihi: Mon Jun 25 2007, 04:22PMMesaj sayısı: 47 | Tabii ki bu balıklar aynı zamanda hareketli giflerden oluşuyor ve yukarıdan aşağı kayarken , kendi hareketlerinide sergiliyorlar , haberler köşesinin bir kenarına sanki haberlerden ayrı bir şekilde duruyor gibi yengeç ve denit atlarıda yerleştirdim , dev bir akvaryum gibi oldu bir anda , deniz ile ilgili site yapan arkadaşlarımıza duyurulur , e107turkiyede herşey var , malzemede , sorulara cevapta , ilham alıp yapmak kalıyor sadece :) | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | sevgili aktansa dumen.net bizim eski domainimizdi, ancak daha sonra e107 ile ilgili bir şeyler yapmaya karar verince domainimizi değiştirdik. bu eski bağlantı adresleri sorun yaratıyor biliyorum. adreslerdeki yolu e107turkiye.com olarak değiştirip kullanırsanız ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz. ancak yukarda onex'in vermiş olduğu dosya kaldırılmış, sanırım yeni sürümü yüklenmiştir. dosyalarda aratırsan bulabilirsin. bulamazsanda biz yine sana yardımcı olacağız :D bu arada akvaryumunda hayırlı olsun, kendi kendine bir şeyler yapman gerçekten çok güzel. bu arada sormuşsun eğitim fakültesimi diye, teknik eğitim fakültesindeyiz :D yani eğitim derslerini alıyoruz, geleceğin öğretmenleri biziz :p | ||
| En Üst | | ||
Sayfaya Git
1
2
|
|
|
|
|