e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek

Ziyaretçiler: 7
Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1619, En Yeni: goztepeli

Reklamlar

Chatbox

Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın

OneX
19 Jan : 20:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.

OneX
18 Jan : 21:56
abi msnden yazıyorum neden cevap vermiyorsun ya

yasin
16 Jan : 22:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor

OneX
13 Jan : 17:48
Arkadaşlar bu temayla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim:)

OneX
11 Jan : 21:27
SaÄŸol Bilgehan hep beraber inÅŸ.

Bilgehan
11 Jan : 21:08
Logo süper olmus, basarilar :)

OneX
11 Jan : 15:33
Amin Veteran inşallah. Teşekkürler.

Veteran
10 Jan : 23:03
Hayırlı olsun. TR dil pakedi hakettiği yeri almış.

[bağlantı]

OneX
09 Jan : 14:02
Arkadaşlar dün gece yazıştım e107 çeviri takımı ile e107Türkiye artık Turkish dil desteğini resmi olarak e107 ile beraber veriyor. Adamlar zaten yazmamı bekliyormuş :) Hadi hayırlı olsun.

OneX
09 Jan : 03:49
Yok olmuştuda ben baglantı rehberindeki site ekle butonunu kapatmışım. Sizin bağlantıyı görünce farkettim :)

Sponsor

Sponsorumuz WebSunucum.Net 'tir.
Sunucularımız %100
e107,joomla,Wordpress ve SMF uyumludur...

Son İndirmeler

bullet e107 1.0.0 Turkish tr_TR - utf8
Yazar: OneX

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 212855
Toplam İndirme Sayısı: 7
bullet e107 1.0.0 Turkce TR-tr Tam Paket

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 5409120
Toplam İndirme Sayısı: 22
bullet e107 v0.7.x den 1.0.0 yukseltme

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 3562424
Toplam İndirme Sayısı: 3
bullet New Users v1.0
Yazar: Persian E107 /IR
Bu Plugin 20 yeni üyeleri gösterir yükleyin: $ eklentileri yükleme ve eklenti Mananger yüklemesi. yanında, menülere gidin ve etkinleştirin. Destek: e107cms.org (Farsça E107/IR) tarafından writed Destekçi: [link] * iyi şa
[more...]
Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 8850
Toplam İndirme Sayısı: 2
bullet Custom Theme v1.1
Yazar: lisa
Bu eklenti özel TEMA sayfaları ve eklentileri için en tanımlamanızı sağlar. Bunun yerine, belirli sayfaları için kullanılacak temalar dizinden bir tema seçebilir, artık sizin theme.php içinde $ CUSTOMPAGES gerekmez. Bu şu şekilde
[more...]
Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 10346
Toplam İndirme Sayısı: 2

Forumlar

Moderatörler: OneX, shadowtr
Yazar Mesaj
LrdNimlot
Tue May 30 2006, 09:43PM
Kayıtlı Üye #139
Sevgili webmaster arkadaşlarım,

Sevgili arkdaşlar birkaç yıldır web konusu ile ilgili bir webmaster olarak sizlere yardımcı olmak isterim.Evvelce IPB(r) forumları hususunda pek çok modul yazdım ve türkçeleştirilme çalışmalarında da bulundum.Bir kaç tane modulunun türkçe çevirisi bizzat bana aittir ve ilk defa çevirdim.Aynı e107 scripti gibi php ve MySQL db sini kullanan bu scriptin türkçeleştirilmesi dil bilgisi yanında hayli oyalayıcı olmuştu.e107 deki mantığı çözdüm lakin bu portal sisteminin pek çok eksiği var yeterli bi portal sistemi olduğunu düşünmüyorum.Ben aradıklarımı bulamadım açıkçası IPB için yazılmış Unreal Portal veya pek çok forum sistemiyle örtüşen mkportal'dan iyi bi yönü yok.Bununla birlikte eksikleri ve kullanım açısından dezavantajları da var.Ben sizlerin çalışmalarınızı desteklemek ve size ziyaretçi sağlamak isterim tabi elimden gelirse çeviri çalışmalarınıza da yardımcı olmak isterim.

Öneri:Optimizasyonu sadece ie'ye göre yapmamalısnız diye düşünüyorum.Mozilla ve netscape ile sitenizi gezmek bir eziyet oldu benim için.Müthiş bi emek var ortada ama işte bi başkası bu şekilde girince bunu farkedemeyebilir.SS koymak isterdim konuyla ilgili ama gerek görmedim tile-lar ve bazı div-ler kaçmış durumda portal sol sütunu gövdeyi kaplıyor anlayacağınız.Ayrıca logindeki antispammer hayli gereksiz form bilgileri olarak farklı kayıtlara sebep oluyor.

ok bilmişlik yapmak için değil emeğinize saygı duyduğum için açtım bu başlığı inşallah muvaffak olursunuz.

SAYGILAR
En Üst
OneX(eski)
Tue May 30 2006, 10:15PM
e107 Türkiye Destek Ekibi
Kayıtlı Üye #2
kardeşim bazı eksiklikler olabilir. bunlar kullanım artıkça gideriliyo tabi ki sol sütun sorunu dedigin açılana kadar tam yükleme yapıldıgında sorun yok ben mozilla kullanıyorum bi sorun yok operada da deniyoz mac için safari var ondada test ediyoz böyle bi izlenime kapılman beni düşündürdü bir çok tarayıcı için site ayarlrımızı kontrol ediyoruz uyuşmuyosa düzenlemelerimizi yapıyoruz. Bu ara biraz ilgilenemedik Final sınavlarımız var onlar uğraşıyoruz.Yakında daha sık sorularınıza cevap verecegiz...
En Üst
shadowtr
Wed May 31 2006, 02:57PM

Kayıtlı Üye #3
LrdNimlot ilgine teşekkür ederim öncelikle.

Bizim amacımız e107 nin Türkiye eksikliğini gidermek ve bizimle aynı dili kullanan insanların rahatlıkla kullanabileceği bi biçime sokmak.
IPB nin artık ücretli olduğunu düşünürsek herkes profesyonelce düşünmek ve bir site için para harcamak niyetinde olmayabilir.
Geriye mkportal ve e107 seçenekleri kalıyor.
Mkportal için yeterince yerli desteğin mevcut olduğunu düşünüyorum.
Biz bu konuda e107 nin eksikliğini gidrmek ve alternatif oluşturmak için çalışıyoruz.
Bu bizim için ne bir gelir kaynağı nede başka birşey, sadece bir hobi.
Bu yüzden kullanıcılarımızın da paylaşımlarını bekliyoruz. Sizde bilgilerinizi kullanarak kullanıcılarımızın isteklerine cevap verebilirsiniz.
Yakında açmayı düşündüğümüz eklenti istek bölümü için zaten sistemin mantığını çözmüş kişilere ihtiyaımız var.
Tekrar saolasın.
En Üst
LrdNimlot
Thu Jun 01 2006, 03:17AM
Kayıtlı Üye #139
Söylediğim gibi çok bilmişlik yapmak istemedim sadece yardımcı olmaya çalışıyorum yaptığım işlerin beğenilmemesi veya eksiğini arayan gözlerle takip edilmesi zaman zaman beni de yıpratmıştı.Ama gördüm ki en iyiye eleştirilerle ve değişik fikirlerle ulaşılıyor.

e107 çok çalışıldığında belki en iyi portal olanaklarını ve görünümünü sunabiliyor ama bunun bi kolayı olmalı pek çok webmaster yaygın kullanılan scriptleri editleyerek kendi beğendiği forma sokmakta ve farklı olmak adına küçük fikirlerle değişiklikler yapmakta.Bu olanak e107 de ne oranda geçerli.Bununla birlikte orta column de customize yapmak başlı başına dert.Moduller yetersiz.Belki de ilk başta php moduller yazılmalı ve tam emin değilim ama reklam blockunuzda(solda) gördüğüm kadarıyla bu mümkün bu blocklara yarleştirilmeli.Kullanıcı bu kodları alıp kendi portalında tatbik edince zaten var olan moduller(saat,calander vs gibi) değişik bir modul kullanma keyfine varmış olur.

Sevgili arkadaşlar bannerlerinizi elimden geldiğince sitelerimde yayınlamaya çalışacağım (mahsuru yok ise bannerleri ben ayarlarım) bu sayede burada bi etkinlik kazanmanızı isterim.

SAYGILAR
En Üst
shadowtr
Fri Jun 02 2006, 12:30PM

Kayıtlı Üye #3
LrdNimlot bannerları yayınlamanın bi mahsuru tabiki yok.
Daha fazla kişinin ilgisini çekebilecek bu sistemi duyurmamıza da yardımcı olursan bizide mutlu edersin.

Modüller konusuna gelince html bilgisiyle bile modüller yapılabilir. Yeterki istek olsun.
En Üst
bu5
Thu Sep 28 2006, 06:33PM
Kayıtlı Üye #232
Ben daha önceden de bir seyler yazmistim ama pek dikkate alinmadi herhalde bu sitenin yayim tarihi ile ilgili...Neyse...

e107 ile epeydir tanisikligim var...Bu siteden haberdar olmadan önce CMS'nin tamamini Türkçelestirmistim...2005'in Kasim ayindan beri de kullaniyorum.Olsun burada da yapilmis, sevindirici....

Ama birsey söylemek istiyorum, siteyi dolastigim kadariyla epeyce yerde hâlâ Ingilizceler duruyor. Bence bu Türkçe Dil Paketini yeniden gözden geçirseniz iyi olur...

ihtiyaç olursa, yardima hazirim...

Isterseniz siteme bir ugrayin... http://www.kurgun.com

Iyi çalismalar...

(Bu arada bu mesaji Turkce karakterlerle yazmaya kalktim olmadi. . . Sebebi ne ola ki??)

[ Düzenlendi Thu Sep 28 2006, 06:37PM ]
En Üst
OneX(eski)
Thu Sep 28 2006, 07:25PM
e107 Türkiye Destek Ekibi
Kayıtlı Üye #2
Sayın hocam yardımlara her zaman açığız. Sizin maillinizi yeni gördüm sebebi Shadow arkadaşımız bağlantı sorunu yaşamakta sizin bunu söylemeniz üzerine maillini kontrol ettim, siz mailli ona göndermişsiniz. Kusura bakmayın. Türkçe karekteri gösterememe sebebiniz foruma mesajı ön izleme yaptıktan sonra göndermeniz olabilir bununla ilgili bir sorunumuz var. Halen giderebilmiş değiliz. Normal Üyeler ön izleme yapınca tükçe karekterler bozuluyor. Uygun görürüseniz sizin çevirilerinizide alıp birleştirmek isterim. İlginiz için teşekkürler.

[ Düzenlendi Thu Sep 28 2006, 07:26PM ]
En Üst
bu5
Thu Sep 28 2006, 08:53PM
Kayıtlı Üye #232
En kısa zamanda görüşürüz...İyi çalışmalar...
En Üst

Hızlı GeçiÅŸ:     En Üst

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF