Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1633, En Yeni: ceysar
Reklamlar
Chatbox
Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın
Veteran13 Apr : 17:27
slide plug-in'leri mevcut, biraz sorunlular ya da ben beceremedim :)
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
OneX03 Apr : 00:06
Sunucuda toplu gönderimden yasğından dolayı her üyeyi alfabeti sıraya göre mail listesine ekledim. Bu şekilde sağlıklı bir haberleşme yaşayacağız inş. :)
OneX02 Apr : 22:11
şimdi site üzerinde güncellemeleri yapıp dil paketini düzeltecem sonrasında yayınlayacagım. Önce bir yedek alayım ne olur ne olmaz. :)
Veteran31 Mar : 23:30
e107 1.0.0, e107 1.0.1 olarak güncellenmiş. TR dil pakedi ile birleştirip yayınlamanız mümkün mü? Teşekkürler :)
OneX19 Jan : 22:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.
yasin17 Jan : 00:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor
Son İndirmeler
e107 1.0.1 Turkce TR-tr Tam PaketYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 5512603 Toplam İndirme Sayısı: 15 |
e107 v1.0.0 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 812045 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.15 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3713921 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.x den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3802567 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 1.0.1 Turkish tr_TR - utf8Yazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 205293 Toplam İndirme Sayısı: 6 |
Forumlar
| e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek :: Forumlar :: e107 :: Bilmek İstedikleriniz. |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
| köse yazari bölümü nasil ? | ||
|
Moderatörler: OneX, shadowtr
|
| Yazar | Mesaj | ||
| yasin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #84 Kayıt tarihi: Tue Apr 18 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 132 | @arkadaslar haber sitelerindeki gibi, sitemde bir kac kisiye köse yazari gibi biseyler yapmak istiyorum. yani ana sayada kücük pencerelerde üyenin resmi olacak, yazdigi haberin kisa basligi ve tiklayinca yeni acilan pencerede yazisi. bunu nasil yapabilirim, ne gibi üyeye yetki vermem gerekir ? | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | kullanıcı sınıflarından yazarlar adında yeni bir sınıf oluştur. ardından haber özelliklerinden kimler haber gönderebilir i yazarlar sınıfına ayarla. böylece bu sınıfa dahil kullanıcılar siteye yazı ve makale gönderebilirler. istersen bu gönderilen haberleri yönetici onayından geçirerek yayınlayabilirsin. | ||
| En Üst | | ||
| yasin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #84 Kayıt tarihi: Tue Apr 18 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 132 | @shadow o dediklerini biliyorum, daha iyi anlatmak icin bi örnek vereyim [bağlantı] burda mesela solda köse yazarlari var, öyle islev gören bi sistem olsun istiyorum. köse yazarinin resimi, ve yazdigi konunun basligi tiklaninca acilan pencerede konu icerigi. Acaba nasil yapilabilir ? | ||
| En Üst | | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | Köşeyazarı olayına çözüm bulmaya calışıyorum inş. o olayı kendi içinde çözecem şimdilik bir çözüm yolu söyleyim. e107_images/icons buraya yazarın avatarı veya resmini koyarsın abi yeni kategori oluştur sonra isim ver mesela yazarın adı sonra icon olarak resimlerden iconsa koydugun resmi seç sonra other news2 menusunu aktifleştir.tamamdır yazarına adminlik ver sadece haberlere girebilsin. orada bu kategoride haber yazsın other news2 de yayınlarsa istedigin gibi bi görüntü oluşacaktır.other news2 de yayınlamak için yazarın gösterim tipi: Haber nesnesinin nasıl ve nereye postalanacağını seçin buraya dan other news 2 seçsin ve yayınlasın gayet güzel şekilde işlemi haledersin. Bir dene bence uzun iş diye bilirsin fakat bu amaçla yapılmış plugin yok yapmaya çalışıyorum onu yapana kadar bu şekilde rahatlıkla idare edebilirsin ;) [ Düzenlendi Tue Jul 25 2006, 02:32AM ] | ||
| En Üst | | ||
| yasin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #84 Kayıt tarihi: Tue Apr 18 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 132 | ben daha basit cözüm istiyorum, banane banane hazir pluginle olsa cok iyi olacak %-6 [ Düzenlendi Mon Aug 21 2006, 07:01PM ] | ||
| En Üst | | ||
| knight55 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #284 Kayıt tarihi: Sat Oct 21 2006, 05:18PMMesaj sayısı: 22 | OneX alıntı ... Köşeyazarı olayına çözüm bulmaya calışıyorum inş. o olayı kendi içinde çözecem şimdilik bir çözüm yolu söyleyim. <strong>e107_images/icons</strong> buraya yazarın avatarı veya resmini koyarsın abi yeni kategori oluştur sonra isim ver mesela yazarın adı sonra icon olarak resimlerden iconsa koydugun resmi seç sonra <strong>other news2 </strong>menusunu aktifleştir.tamamdır yazarına adminlik ver sadece haberlere girebilsin. orada bu kategoride haber yazsın other news2 de yayınlarsa istedigin gibi bi görüntü oluşacaktır.other news2 de yayınlamak için yazarın<strong> gösterim tipi: Haber nesnesinin nasıl ve nereye postalanacağını seçin </strong>buraya dan <strong>other news 2 </strong>seçsin ve yayınlasın gayet güzel şekilde işlemi haledersin. Bir dene bence uzun iş diye bilirsin fakat bu amaçla yapılmış plugin yok yapmaya çalışıyorum onu yapana kadar bu şekilde rahatlıkla idare edebilirsin ;)<a style="cursor: pointer"><br /><br /></a> onex, bu anlatımını adım adım acıklayarak yazabilir misin, dedigin gibi anlatımla benim gibi yeni başlayan birisi bunu çozemeyebilir. ben de cozemedim; mesela yeni kategori oluştur demişsin bunu nerelere tıklayarak olusturacaz gibi... acık acık yazarsan cok iyi olur , zira benim dew ihtiyacim var boyle bir şeye. bir de istedigimiz kadar yazar ekleyebilir miyiz, yoksa sadece bir tane mi? cok tesekkurler. | ||
| En Üst | | ||
| beyto |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #361 Kayıt tarihi: Fri Dec 15 2006, 02:52AMMesaj sayısı: 6 | Selam Arkadaslar daha köseyazarlarina bi cözüm yokmu. Uiportal da köse yazarlari var ama onlar html kodlamasi ile özel menuden olusturmuslar ve Content Management baglamislar. Onex arkadasim su yukarda anlattigin konuyu biraz daha aciklasan menmun kalacagiz arkadaslar bu ise bi el atin acemiler icin. Saygilarimla | ||
| En Üst | | ||
| turkzilla |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #772 Kayıt tarihi: Fri Sep 28 2007, 06:28PMMesaj sayısı: 11 | söylediğin methot ile hallettim saolasın hocam bende bunu çözmeye calısıyordum edit: hocam bunu nasıl 3 lerim bir othernews2 gigi şansımız varmı ben biraz ugrastım ama phpdeki herşeyden 3 yaptım felan menulerde gorebiliyorum ama haber ögesinin yollancagı yeri secin derken other news3 gözükmüyor varmı senin bir fikrin [ Düzenlendi Wed Feb 25 2009, 02:18AM ] | ||
| En Üst | | ||
| turkzilla |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #772 Kayıt tarihi: Fri Sep 28 2007, 06:28PMMesaj sayısı: 11 | hocam birde köşe yazısı gibi ana sayfada gözükmesi için özet kısmın ayazmak zorunda kalıyoruz oyazıda uzarsa sayfa enlemesine uzuyor dolayısıyla karakter sınırlamsı getirmem lazım ama ana metine getirebildiğim gibi ona getiremiyorum sanırım php dosyalarından olacak bana yardımcı olabilirsen cok sevinirim en azından hangi php dosyasında olabileceğine dair fikirlerini soylersen arastırırım | ||
| En Üst | | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | othernews3 yapmak istiyorsun hiç denemedim ama phplerde gereken yerleri yaptıysan bence db kısımlarını kontrol et orada böyle bir kısım varmı bilemiyorum.bende biraz bakacagım inş. birşey bulurum. | ||
| En Üst | | ||
|
|
|