Üyeler: 0
Bu sayfada: 2
Üyeler: 1633, En Yeni: ceysar
Reklamlar
Chatbox
Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın
Veteran13 Apr : 17:27
slide plug-in'leri mevcut, biraz sorunlular ya da ben beceremedim :)
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
OneX03 Apr : 00:06
Sunucuda toplu gönderimden yasğından dolayı her üyeyi alfabeti sıraya göre mail listesine ekledim. Bu şekilde sağlıklı bir haberleşme yaşayacağız inş. :)
OneX02 Apr : 22:11
şimdi site üzerinde güncellemeleri yapıp dil paketini düzeltecem sonrasında yayınlayacagım. Önce bir yedek alayım ne olur ne olmaz. :)
Veteran31 Mar : 23:30
e107 1.0.0, e107 1.0.1 olarak güncellenmiş. TR dil pakedi ile birleştirip yayınlamanız mümkün mü? Teşekkürler :)
OneX19 Jan : 22:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.
yasin17 Jan : 00:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor
Son İndirmeler
e107 1.0.1 Turkce TR-tr Tam PaketYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 5512603 Toplam İndirme Sayısı: 15 |
e107 v1.0.0 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 812045 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.15 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3713921 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.x den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3802567 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 1.0.1 Turkish tr_TR - utf8Yazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 205293 Toplam İndirme Sayısı: 6 |
Forumlar
| e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek :: Forumlar :: e107 :: Sorunlar :: Genel Sorunlar |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
| bir sorun | ||
|
Moderatörler: OneX, shadowtr
|
| Yazar | Mesaj | ||
| biyokadir |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #495 Kayıt tarihi: Wed Mar 21 2007, 06:26PMMesaj sayısı: 135 | slm benim bir srum daha olack ben normalde siteme yükleyeceğim yeni eklentileri eklentiler den yükleyip daha sonra da menüden düzenliyorum ve anasyfaya koyuyorum fakat bazı işleri yaparken bu klasörler diyorsunuz ben onların ne ve nerede olduğunu bilmiorum genel bir bilgi verirsenizi çok sevirim... (misal tema yükleyeceğiz bilgisayarımıza indirdik veya kayan haberleri indirdik onu atacağımız klasörler nerelerde???) teşekkürler... | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | Haklsıın biyokadir, genel bir döküman hazırlamamız lazım. Senin soruna gelince kısaca şöyle söyleyeyim ; e107_plugins klasörü eklentilerin içinde bulunduğu klasördür. Sitemizden indirdiğin eklentileri buraya atacaksın. e107_themes klasörü aynı şekilde tema dosyaları içindir. e107_files ise sitenden indirilebilecek ya da sitene yüklenen dosyalar, bannerlar, resimler vs.. içerir. | ||
| En Üst | | ||
| biyokadir |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #495 Kayıt tarihi: Wed Mar 21 2007, 06:26PMMesaj sayısı: 135 | bilgiler güzel shadowtr çok saol fakat benim demek istediğim bilgi ben buralara nasıl ulaşacağım yani işte şu klasörün içine atın diyorsunuz ya ben o klasörü nereden bulacam demek istediğim bu ilginize teşekkürler.... | ||
| En Üst | | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | bu klasorlere ftp adresin üzerinden veya cpanelinin filemanager ( dosya yöneticisi) kısmında ulaşırsın bende yanlış anladıysam sorunu bildir tekrar :) | ||
| En Üst | | ||
| biyokadir |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #495 Kayıt tarihi: Wed Mar 21 2007, 06:26PMMesaj sayısı: 135 | hımm anladım şimdi....:) Onex bu bölüm hakkında bilgi bulabileceğim bir yer varmı?? mesela demek isteğim yer bu sitedeki tüm yüklemeleri buradan görebiliyoruz...ya mesela şu kayan haber dosyalarını vs. ben burada nereye ekliyeceğim.... dosya dizini resimelr vs. bölümler var genel bilgi edineceğim bir yer var mı?veya bana genel bilgi verirseniz çok sevinirim...şimdiden saolun ilginize teşekkürler... | ||
| En Üst | | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | öyle bi bölü yok ama kullanım için yapıla bilir bu hafta vizeler var ilgilenemeyiz gibime geliyo fakat sonrasında hallederiz inş. | ||
| En Üst | | ||
| biyokadir |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #495 Kayıt tarihi: Wed Mar 21 2007, 06:26PMMesaj sayısı: 135 | ok sabırsızlıkla bekliyorum... eğer uygun zamanınız olursa bu konuda genel bir bilgi istiyorum....ilginize teşekkürler.. | ||
| En Üst | | ||
| [ u H u R u ]® |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #22 Kayıt tarihi: Mon Feb 13 2006, 06:22PMMesaj sayısı: 96 | yeni tema ve eklenti eklemek icin ftp nin dışında sağlıklı çalışan bir yöntemde indirdigin zip dosyalarını tema ve eklenti bolumunden browse i tıklayıp yuklemek.Burada onemli olan indirgin tema ekleti dosyalarının zip dosylarının hemen icinde degilde bir eklenti veya tema ismini tasiyan bir folder altında olmasıdır.Zaten cogu tema ve eklenti bu sekilde yayınlanır. | ||
| En Üst | | ||
| biyokadir |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #495 Kayıt tarihi: Wed Mar 21 2007, 06:26PMMesaj sayısı: 135 | çağan abi teşekkürler yavaş yavaş öğreniyorum.... benide bu siteyle tanıştırdığın için çok teşekkür ederim:) zaten ilk eklentimde iletişim formu oldu onda sanırım bir hata vardı onu kaldırdım onun yerine site eklentilerinden anket i uyguladım yavaş yavaş admin panelini çözüyorum fakat aslında en önemli kısım var kodlar onları nereye ve nasıl yayınlayacğımızı öğrenmeye çalışıyorum gerekli araştırmaları yapıorum....onları da öğrendikten sonra sorun kalmayacak ben de tüm öğrendiklerimi sizin gibi herkesle paylaşacağım.... teşekkürler.. | ||
| En Üst | | ||
| biyokadir |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #495 Kayıt tarihi: Wed Mar 21 2007, 06:26PMMesaj sayısı: 135 | merabalar ben bu klasör konusunu tam anlayamadım resimle yolladım bana hangisi nedir bilgi verirseniz sevinirim....yani ben eklentiyi sildikten sonra ...klasörü içindekilerini siliniz falan yazıyor o konuda biraz yardım edebilir misiniz???? | ||
| En Üst | | ||
|
|
|