Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1633, En Yeni: ceysar
Reklamlar
Chatbox
Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın
Veteran13 Apr : 17:27
slide plug-in'leri mevcut, biraz sorunlular ya da ben beceremedim :)
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
OneX03 Apr : 00:06
Sunucuda toplu gönderimden yasğından dolayı her üyeyi alfabeti sıraya göre mail listesine ekledim. Bu şekilde sağlıklı bir haberleşme yaşayacağız inş. :)
OneX02 Apr : 22:11
şimdi site üzerinde güncellemeleri yapıp dil paketini düzeltecem sonrasında yayınlayacagım. Önce bir yedek alayım ne olur ne olmaz. :)
Veteran31 Mar : 23:30
e107 1.0.0, e107 1.0.1 olarak güncellenmiş. TR dil pakedi ile birleştirip yayınlamanız mümkün mü? Teşekkürler :)
OneX19 Jan : 22:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.
yasin17 Jan : 00:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor
Tüm mesajları göster (39)
Son İndirmeler
e107 1.0.1 Turkce TR-tr Tam PaketYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 5512603 Toplam İndirme Sayısı: 15 |
e107 v1.0.0 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 812045 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.15 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3713921 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.x den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3802567 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 1.0.1 Turkish tr_TR - utf8Yazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 205293 Toplam İndirme Sayısı: 6 |
Forumlar
| e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek :: Forumlar :: e107 :: Eklentiler |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
| Haberlerin içine Müzik ekleme | ||
|
Sayfaya Git
1
2
|
|
|
Moderatörler: OneX, shadowtr
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Ufuk Kara |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #447 Kayıt tarihi: Sat Feb 24 2007, 02:07PMMesaj sayısı: 49 | selam arkadaşlar. acaba haberlere bb kodlarla müzik ekleyebilirmiyim. veya light box eklentisine benzer, bir eklenti bulabilirmiyim. haberin içinde media player cubuğu görüntüsü gibi bir görüntü çıkmasını istiyorum ve üzerine tıkladığımda müziğin çalmasını istiyorum böyle bir eklenti varmıdır acaba. yardımcı olursanız çok sevinirim | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 |
Bu kod işini görüecektir sanırım. src kısmına müzik dosyasının adresini yazacaksın. width genişlik, height yükseklik, autostart müziğin otomatik başlayıp başlamayacağı (otomatik başlaması için true yazmalısın), loop müzik bitince tekrar başa dönüp çalıp çalmayacağı (tekrar etmesi için true yazmalısın), volume da ses seviyesini belirtiyor. Kodları haberi ekledikten sonra [ html ] [ / html ] kodları arasına yeleştirmelisin. Kolay gelsin. | ||
| En Üst | | ||
| Ufuk Kara |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #447 Kayıt tarihi: Sat Feb 24 2007, 02:07PMMesaj sayısı: 49 | Teşekkür ederim shadowtr. bu çok işime yarayacak. Peki bunu ziyaretçilerinde rahatça ekleyebilecekleri şekilde düzenleyebilirmiyiz. Aşağıdaki resimde biraz anlatmaya çalıştım. O ikonların arasına bu işlemi otomatik yapabilecek bir ikon daha ekleyebilrimiyiz. Bnun bir yolu varmı? inan çok işime yarayacak şimdiden teşekkür ederim. | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | bozuk bir ingilizceylede olsa sorunu işin uzmanlarına sordum. ben biraz uğraştım ama bazı bilmediğim eksik noktalar var. cevap gelince sana iletirim. | ||
| En Üst | | ||
| Ufuk Kara |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #447 Kayıt tarihi: Sat Feb 24 2007, 02:07PMMesaj sayısı: 49 | bir sonuç bulabildiniz mi acaba sorduğum soru için. bir sorum daha olacak haberi okuyan ziyaretçilerin haberleri oylamasını sağlayabilirmiyiz acaba. bununla ilgili bir kod varmıdır. | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | maalesef herhangi olumlu bir cevap gelmedi problemimize. pazartesi sınavım var ondan sonra kendim biraz çabalayacağım, umarım başarabilirim. ;) | ||
| En Üst | | ||
| jocus |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1178 Kayıt tarihi: Fri Jul 11 2008, 11:23PMMesaj sayısı: 5 | Arkadaşlar ben yaptım da önizlemede müzik çalışıyor ama haberi yayınladıgımda anaysafada calmıyor görüntü gelmiyor | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | @jocus bunun çalışması lazım. bir porblem yok. hatta sen söyleyince tekrar denedim gayet güzel çalışıyor. en iyi sonuç için internet explorer ile denemelisin. belki müzik dosyasının adresinde bir hata yapmış olabilirsin. tekrar kontrol et lütfen ;) [ Düzenlendi Tue Sep 02 2008, 10:55AM ] | ||
| En Üst | | ||
| jocus |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1178 Kayıt tarihi: Fri Jul 11 2008, 11:23PMMesaj sayısı: 5 | shadow kodları dedigin gibi ##SANITISED## src="beethoven.mid" width="360" height="60" autostart="false" loop=" false" volume="60" />yaptım ama haber ön izlemesinde muzik bile hatta calıyor ama haberi yayınladıgın zaman çalmıyor görüntü bile gelmiyor playerin lütfen bi demo sayfası yap yada iyice bi anlat ha bide kodları editledikden sonra html tagları arasına alın demşisin bu html taglarından biraz bahset tam orlak anlat | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | :D html taglarının nesinden bahsedeyim jocus. Onları koymassan tabii ki çalışmaz. html tagları html kodlarının çalıştırılabilmesi için gereklidir. aksi halde html komutlarını yazsan dahi çalışmazlar. köşeli parantezler içinde başına ve sonuna html tagı koymalısın.
| ||
| En Üst | | ||
Sayfaya Git
1
2
|
|
|
|
|