e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek

Ziyaretçiler: 7
Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1619, En Yeni: goztepeli

Reklamlar

Chatbox

Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın

OneX
19 Jan : 20:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.

OneX
18 Jan : 21:56
abi msnden yazıyorum neden cevap vermiyorsun ya

yasin
16 Jan : 22:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor

OneX
13 Jan : 17:48
Arkadaşlar bu temayla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim:)

OneX
11 Jan : 21:27
Sağol Bilgehan hep beraber inş.

Bilgehan
11 Jan : 21:08
Logo süper olmus, basarilar :)

OneX
11 Jan : 15:33
Amin Veteran inşallah. Teşekkürler.

Veteran
10 Jan : 23:03
Hayırlı olsun. TR dil pakedi hakettiği yeri almış.

[bağlantı]

OneX
09 Jan : 14:02
Arkadaşlar dün gece yazıştım e107 çeviri takımı ile e107Türkiye artık Turkish dil desteğini resmi olarak e107 ile beraber veriyor. Adamlar zaten yazmamı bekliyormuş :) Hadi hayırlı olsun.

OneX
09 Jan : 03:49
Yok olmuştuda ben baglantı rehberindeki site ekle butonunu kapatmışım. Sizin bağlantıyı görünce farkettim :)

Sponsor

Sponsorumuz WebSunucum.Net 'tir.
Sunucularımız %100
e107,joomla,Wordpress ve SMF uyumludur...

Son İndirmeler

bullet e107 1.0.0 Turkish tr_TR - utf8
Yazar: OneX

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 212855
Toplam İndirme Sayısı: 7
bullet e107 1.0.0 Turkce TR-tr Tam Paket

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 5409120
Toplam İndirme Sayısı: 22
bullet e107 v0.7.x den 1.0.0 yukseltme

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 3562424
Toplam İndirme Sayısı: 3
bullet New Users v1.0
Yazar: Persian E107 /IR
Bu Plugin 20 yeni üyeleri gösterir yükleyin: $ eklentileri yükleme ve eklenti Mananger yüklemesi. yanında, menülere gidin ve etkinleştirin. Destek: e107cms.org (Farsça E107/IR) tarafından writed Destekçi: [link] * iyi şa
[more...]
Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 8850
Toplam İndirme Sayısı: 2
bullet Custom Theme v1.1
Yazar: lisa
Bu eklenti özel TEMA sayfaları ve eklentileri için en tanımlamanızı sağlar. Bunun yerine, belirli sayfaları için kullanılacak temalar dizinden bir tema seçebilir, artık sizin theme.php içinde $ CUSTOMPAGES gerekmez. Bu şu şekilde
[more...]
Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 10346
Toplam İndirme Sayısı: 2

Forumlar

Sayfaya Git
  1 2 3
Moderatörler: OneX, shadowtr
Yazar Mesaj
ExCeLLiuM
Fri Nov 20 2009, 09:30AM
Kayıtlı Üye #1527
Uzun yazmamın sebebi size daha iyi bilgi vermekti.

Tamam OneX, teşekkürler sana da, ben kendimce uğraşacam çözüm bulmaya ama, sizler kadar bu işlerden anlamıyorum. Siz müsait olduğunuzda bi ilgilenirseniz sevinirim. shadowtr sanada teşekkürler.Aklına bişey gelirse yazmayı ihmal etmeyin, ben sürekli giriyorum buraya..

İşlerinizde kolay gelsin sizlere...
En Üst
shadowtr
Sat Nov 21 2009, 11:27AM

Kayıtlı Üye #3
ExCeLLiuM dün yoğundum biraz siteye uğrayamadım.
Şimdi genel olarak bakınca şunu söylemek istedim. Chmod değerlerini elle değiştirmenin hiç bir getirisi yok. Çünkü her yeni resim eklendiğinde oluşan xml dosyasının chmod değeri 644 olacak. Yani her resim eklendiğinde ftpden bağlanıp oluşan xml dosyalarını tek tek 666 yapman gerekecek. Ki bu da çözüm getirmiyor...

Bence bu durumu yer sağlayıcınla bir görüş. PHP'nin ayarlarıyla yada güvenlikle ilgili bir durum olabilir. Auto Gallery ayarları otomatik olarak yapmadıkça senin bu eklentiyi düzgün bir şekilde kullanman imkansız.

Yada başka alternatiflere yönelebilirsin, ama bu sorun başka bir zaman yine karşına çıkabilir. Dediğim gibi yer sağlayıcına bir danış...

[ Düzenlendi Sat Nov 21 2009, 11:28AM ]
En Üst
ExCeLLiuM
Sat Nov 21 2009, 12:56PM
Kayıtlı Üye #1527
Doğru diyosun sanırım hosting te sorun var. Ben bir görüşeyim onlarla.

Cpanelde ki güvenlik servislerine baktım ama bu sorunu yapacak bişey bulamadım.

Lech protect
HotLink Protection
SSL Manager
IP Deny Manager
Password Protection Directories

var ama hepside kapalı neredeyse yani :)

Erorr logsa baktığımda

404.shtml
robots.txt

dosyalarının olmadığını söylüyor, ama bunlarında bu sorunu yaptığını sanmıyorum.

Host bilgilerimde şöyle;
Apache version 2.0.63
PHP version 5.2.8
MySQL version 5.0.81-community
Architecture x86_64
Operating system Linux
Kernel version 2.6.18-128.1.10.el5

En iyisi host firmasından teknik destek almak. İlgilendiğiniz için gerçekten teşekkürederim...

[ Düzenlendi Sat Nov 21 2009, 12:58PM ]
En Üst
ExCeLLiuM
Sun Nov 22 2009, 10:13PM
Kayıtlı Üye #1527
Hosttan kaynaklanmıyor. Bi arkadaşımın sunucusuna kurdum burdan idnirdiğim e107 v0.7.16 türkçe kurulumunu ardından autogalleryi yükledim chmodlar yine error verdi.

Onun hostu farklı bir firma. Yani ikimizin hostuda mı sorunlu? İki oalsılık var:

Ya burdaki E 107 0.7.16 Türkçe Kurulum Paketinde sorun var, ya da ben kurlum da bir hata yapıyorum. Şimdi e107.org tan orjinal versiyonu indirip yüklicem. Bakalım onda da aynı sorun olacak mı...
En Üst
ExCeLLiuM
Mon Nov 23 2009, 09:40PM
Kayıtlı Üye #1527
Yine olmadı. Orjinalinide yükledim yine olmadı. Sorun nerde ya, ben neyi eksik yapıyorum :S, birde

def_core.php klasöründe "admin_gallery.php" isimli bir dosyadan bahsediyor. Ama yok öyle bir dosya. Acaba bumu sorun? orjinal sürümdede çıkmadı, burdan indiridğimde de :S

..
...
...
# PATHS
define('AUTOGAL_CONFIG',             AUTOGAL_BASE."/admin_main.php");
define('AUTOGAL_GALLERYSETTINGS',    AUTOGAL_BASE."/admin_gallery.php");
define('AUTOGAL_APPEARANCESETTINGS', AUTOGAL_BASE."/admin_appearance.php");
define('AUTOGAL_VIEWADMINLOG',       AUTOGAL_BASE."/admin_viewadminlog.php");
define('AUTOGAL_REVIEWUPLOADS',      AUTOGAL_BASE."/admin_reviewuploads.php");
define('AUTOGAL_XMLMETASETTINGS',    AUTOGAL_BASE."/admin_metadata.php");
....
...
..

anlamadım ben bişey bu işten yaa, hosta da problem yok, başka hosttada denedim ordada aynı sorun var :(
En Üst
shadowtr
Wed Nov 25 2009, 11:29AM

Kayıtlı Üye #3
e107'de sorun olsa bende düzgün çalışmazdı zaten :)

Sana tavsiyem yerel bir sunucu kur. [bağlantı] adresinden Auto Gallery 2.61'i indir. Yerel sunucuna da e107 0.7.16'yı kurup tekrar bir dene. Çünkü ben yerel hostta sorunsuz çalıştırdım. Ben hala senin sorununun sunucuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Eğer yerel sunucuya da kurmayı başaramazsan başka bir sıkıntı var diyebilirim...
En Üst
ExCeLLiuM
Wed Nov 25 2009, 04:46PM
Kayıtlı Üye #1527
easyphp ile yerel sunucu kurdum ve orda sorun çıkmadı Chmodlar erorr vermedi. yorumlar ratings felan düzgü bir şekilde çalışıyor. Sunucuda sorun var demekki. Neyse sorun ortaya çıktı yardımların için teşekkürler. Bundan sonra hosting etkilileri uğraşsın benimle, sizn kafanızı yeterince ağırttım :)
En Üst
ExCeLLiuM
Thu Nov 26 2009, 07:07PM
Kayıtlı Üye #1527
Host yetkilileri;

"Merhabalar sunucufs host hesaplarına chmod izni verilmemektedir"

dediler ve kendileri sisteme girip bişeyler yaptılar. Şimdi chmod script çalışıyor. Error vermiyor.

Amaaa sorun hala devam ediyor ne yazıkki :D yine yorumları felan kaydetmiyor. Sanırım yine hosttan kaynaklanan başka sorunlar da var :D ya bu iş bi olsun kurban kesecem bayramda :) (zaten kesecektim) hehe :)

Belki başkalarıda aynı sorunu yaşar siye buraya yazayım dedim. soun hostta arkadaşlar. shadowtr nin başındann beri dediği gibi :)
En Üst
OneX(eski)
Fri Dec 04 2009, 02:05AM
e107 Türkiye Destek Ekibi
Kayıtlı Üye #2
Yorumları db ye kaydediyor olmalı sunucuda oldugunu pek sanmıyorum eklenti dosyalarında olabilir ama yeni yaptırmışın :) silersin yenisi çalışmaz diye tırsıyorum :)dosyalarda bulunmama gibi birşey varmı acaba. veya bir hata veriyormu.
En Üst
shadowtr
Fri Dec 04 2009, 08:17AM

Kayıtlı Üye #3
TekNik alıntı ...

Yorumları db ye kaydediyor olmalı sunucuda oldugunu pek sanmıyorum eklenti dosyalarında olabilir ama yeni yaptırmışın :) silersin yenisi çalışmaz diye tırsıyorum :)dosyalarda bulunmama gibi birşey varmı acaba. veya bir hata veriyormu.

DB'ye kaydediyor olmalı diye tahminle iş yürütürsen olmaz. Bir oku tüm mesajları, sonra Auto Gallery'yi indir bir kurcala... :)
En Üst
Sayfaya Git
  1 2 3  

Hızlı Geçiş:     En Üst

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF