Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1633, En Yeni: ceysar
Reklamlar
Chatbox
Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın
Veteran13 Apr : 17:27
slide plug-in'leri mevcut, biraz sorunlular ya da ben beceremedim :)
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
OneX03 Apr : 00:06
Sunucuda toplu gönderimden yasğından dolayı her üyeyi alfabeti sıraya göre mail listesine ekledim. Bu şekilde sağlıklı bir haberleşme yaşayacağız inş. :)
OneX02 Apr : 22:11
şimdi site üzerinde güncellemeleri yapıp dil paketini düzeltecem sonrasında yayınlayacagım. Önce bir yedek alayım ne olur ne olmaz. :)
Veteran31 Mar : 23:30
e107 1.0.0, e107 1.0.1 olarak güncellenmiş. TR dil pakedi ile birleştirip yayınlamanız mümkün mü? Teşekkürler :)
OneX19 Jan : 22:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.
yasin17 Jan : 00:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor
Tüm mesajları göster (39)
Son İndirmeler
e107 1.0.1 Turkce TR-tr Tam PaketYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 5512603 Toplam İndirme Sayısı: 15 |
e107 v1.0.0 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 812045 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.15 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3713921 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.x den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3802567 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 1.0.1 Turkish tr_TR - utf8Yazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 205293 Toplam İndirme Sayısı: 6 |
Forumlar
| e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek :: Forumlar :: e107 :: Bilmek İstedikleriniz. |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
| E107 ile ilgili her şeyi öğrenin | ||
|
Moderatörler: OneX, shadowtr
|
| Yazar | Mesaj | ||
| OneX |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt tarihi: Mon Jun 14 2010, 04:13PMMesaj sayısı: 8 | e107 CMS | Açık Kaynak İçerik Yönetim Sistemi »e107 hakkında bilgi edinin E107 ne? e107, PHP, MySQL ve "out of the box" tamamen dinamik ve profesyonel bir web sitesi veren Prototype powered by Web sitesi Sayfa, Belgeler, Menüler ve Linkler (C ontent M anagement S istem) Gelişmiş İçerik Yayıncılık Çözüm. Bu açık kaynak (ücretsiz), kolaylıkla özelleştirilebilir ve kullanmak için programlama dilleri herhangi bir bilgi gerektirmez. Bir acemi için kullanımı kolay ama güçlü ve profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamak için yeterince esnek. Temel Özellikler: Tam otomatik, sezgisel sistemi kurmak sihirbazı aracılığı ile Kolay ve Hızlı Kurulum Kullanıcı Kayıt sistemi (otomatik ya da manuel olarak onaylanmış) Single Sign-On (Paylaşılabilir / Paylaşılan Giriş Veritabanı) özelliği Basit, sezgisel Yönetim Arabirimi Tam Entegre User-Class (izinleri) Sistem Çoklu Dil Site çalıştırın Güvenlik Araçları Haber / Blog / Anket / Etkinlik Gönderme ve Beslemesi Döner Banner Reklam Sistemi Forum Etkinlik Takvimi RSS ve Haber Kaynakları Anket E-posta Bildirimleri User-Kullanıcı Özel Mesajlar WYSIWYG düzenleme Esnek Plugin Mimarlık (sınırsız olanaklar) Kolay Tema / Şablon Sistemi CMS Core, Eklentiler ve Temalar için basit Güncelleştirme Prosedürü Olgun (9 yıldır kurulan) ama sürekli geliştirilmesi E107 çalıştırmak için temel gereksinimler nelerdir? PHP 4.x veya 5.x ve MySQL 4.x veya 5.x çalışan bir Web Server (Apache veya Microsoft IIS) FTP erişimi web sunucusu ve Filezilla gibi bir ftp programı. Pek çok paylaşılan barındırma sağlayıcıları 5 $ gibi küçük bir ayda yukarıdaki özellikleri sunuyoruz. E107 için önerilen kurulum nedir? Apache 2.x, PHP 5.3 veya üzeri, MySQL 5.0 veya daha yüksek çalışan bir Linux tabanlı Webserver. (LAMP) Kayıtlı Alan Adı Sunucu Kontrol Paneli (cPanel) Nasıl başlanır? Download ve FTP üzerinden web sunucunuza e107 CMS Full Zip dosyasının içeriğini yüklemek. E107 için bir veritabanı Hesap sunucu kontrol paneli (veya bir veritabanı oluşturmak ve veritabanı adı, kullanıcı adı / şifre göndermek için barındırma sağlayıcınıza sorunuz) ile yapılandırın. 6 adımda kurulum sihirbazı açılacak etki alanı adresine gidin FTP istemcisi kullanarak, yükleme dosyasını silin ve yapılandırma dosyanızı güvenli. | ||
| En Üst | | ||
| orion |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1787 Kayıt tarihi: Thu May 03 2012, 12:17PMMesaj sayısı: 1 | ben türkçe dosyasını nasıl yüklicem | ||
| En Üst | | ||
| OneX |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt tarihi: Mon Jun 14 2010, 04:13PMMesaj sayısı: 8 | Türkçe dil yüklemek için dosyaları ftp üzeriden klasorler üzerine yazdıranız yeterli olacaktır. güncelleme yapar gibi sonrasında dil kısmından türkçeyi seçin. | ||
| En Üst | | ||
|
|
|