Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1633, En Yeni: ceysar
Reklamlar
Chatbox
Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın
Veteran13 Apr : 17:27
slide plug-in'leri mevcut, biraz sorunlular ya da ben beceremedim :)
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
OneX03 Apr : 00:06
Sunucuda toplu gönderimden yasğından dolayı her üyeyi alfabeti sıraya göre mail listesine ekledim. Bu şekilde sağlıklı bir haberleşme yaşayacağız inş. :)
OneX02 Apr : 22:11
şimdi site üzerinde güncellemeleri yapıp dil paketini düzeltecem sonrasında yayınlayacagım. Önce bir yedek alayım ne olur ne olmaz. :)
Veteran31 Mar : 23:30
e107 1.0.0, e107 1.0.1 olarak güncellenmiş. TR dil pakedi ile birleştirip yayınlamanız mümkün mü? Teşekkürler :)
OneX19 Jan : 22:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.
yasin17 Jan : 00:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor
Son İndirmeler
e107 1.0.1 Turkce TR-tr Tam PaketYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 5512603 Toplam İndirme Sayısı: 15 |
e107 v1.0.0 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 812045 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.15 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3713921 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.x den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3802567 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 1.0.1 Turkish tr_TR - utf8Yazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 205293 Toplam İndirme Sayısı: 6 |
Forumlar
| e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek :: Forumlar :: e107 :: Bilmek İstedikleriniz. |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
| bu menuleri nasıl yaparım | ||
|
Sayfaya Git
1
2
|
|
|
Moderatörler: OneX, shadowtr
|
| Yazar | Mesaj | ||
| knight55 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #284 Kayıt tarihi: Sat Oct 21 2006, 05:18PMMesaj sayısı: 22 | aslında iki şey soracam, [bağlantı] sitesindeki gibi sagda bulunan "köşe yazıları" gibi bir bolum olusturmak istiyorum. hangi menuyu etkinleştirerek oluşturulmuş orası acaba, nasıl yapmışlar? ikincisi de gene aynı sitenin anasayfasında en üstte bulunan "Ana Sayfa Dosya İndir İçerik Forum " menuleri ile hemen altındaki "Ana Menu" birbirinden ayrı linkler içeriyor. bunu nasıl sağlayablirim? tesekkurler. | ||
| En Üst | | ||
| yasin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #84 Kayıt tarihi: Tue Apr 18 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 132 | evet cok güzel, bende aynen böyle bisey istiyordum, ve daha önce dumen.net de bi konu acmistim, lakin güzel bi sonuca varamadim. verdigin linkteki arkadas acaba burda üyemi, degilse birimiz irtibata gecip bu konuda destek istesek ? Belki özel olarak kendisi yazmistir yada hazir bir plugin kullanmistir, ögrensek cok iyi olacak. kusura bakma sorularina cevap veremedim, ama güzel bi örnek teskil eden site göstermissin, bende aynen buna benzer bisey ariyordum. | ||
| En Üst | | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | Arkadaşlar şimdi tekrar cevap verecem siz köşe yazarlarına menu diyosunuz ama bunlar menu degil bura kısımları costum menude html bilgisi kullanılarak yapılmıştır. üstteki menude temanın menusu tema olaylarında o kadar ii degilim fakat bunu nasıl yapacanızı yazacam köşe yazarlarını da yazarım fakat orda resimleri felanda göstermeniz lazım o yüzden kodları ben verirsem siz ugraşırsınız bir dreamweaver tarzı bir html düzenleyicide menu genişligini koruyarak yapın ve yönetici panelinden kullanıcı tanımlı sayfa ve menuler kısmından yeni menu oluşturun kodları yapıştırın kaydedin menuler kısmından aktifleştirin menuyu bakın olacakmı. haaa kolayı olsun o kadar yorulmayak diyosanız bişey diyemem bu şekilde hazırlanmış bi plugins hala bana ulaşmadı bulan olursa bizede haber versin yayınlayalım.. Saygılarımla.. kolay gelsin [ Düzenlendi Thu Oct 26 2006, 06:58PM ] | ||
| En Üst | | ||
| [ u H u R u ]® |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #22 Kayıt tarihi: Mon Feb 13 2006, 06:22PMMesaj sayısı: 96 | evet custum menu page ten html ekleyerek yapılmış bu | ||
| En Üst | | ||
| [ u H u R u ]® |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #22 Kayıt tarihi: Mon Feb 13 2006, 06:22PMMesaj sayısı: 96 | bu nasıl yapılır bende bunu araştırıyorum ikincisi de gene aynı sitenin anasayfasında en üstte bulunan "Ana Sayfa Dosya İndir İçerik Forum " menuleri ile hemen altındaki "Ana Menu" birbirinden ayrı linkler içeriyor. bunu nasıl sağlayablirim? | ||
| En Üst | | ||
| knight55 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #284 Kayıt tarihi: Sat Oct 21 2006, 05:18PMMesaj sayısı: 22 | uhuru yaptım olduburaya da yazayım paylasayım;##SANITISED##> ##SANITISED##> ##SANITISED##> ##SANITISED##> seklindeki bir kodu alıp dedigin gibi kullanınca temaya baglı olarak linkler olusuyor. cok tesekkur ederim. | ||
| En Üst | | ||
| yasin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #84 Kayıt tarihi: Tue Apr 18 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 132 | slm knight55 bunu nereye yaziyoruz ? | ||
| En Üst | | ||
| [ u H u R u ]® |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #22 Kayıt tarihi: Mon Feb 13 2006, 06:22PMMesaj sayısı: 96 | custem menu7page de new menu yazıp içinne bu kodları yazıyoruz | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | işte e107'nin güzelliğide burada. sadece html bilgisiyle bile menüler oluşturulabiliyor. | ||
| En Üst | | ||
| knight55 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #284 Kayıt tarihi: Sat Oct 21 2006, 05:18PMMesaj sayısı: 22 | peki soylebir menuyu nasıl olusturabilirim? yine altalta sıralı menu linkleri var, ama,ben birinin ustune ytıklayınca asagı dogru acılıacak ve tıkladıgım menunun alt menuleri cıkacak, tekrar tıklayınca da kapanacak... bunu nasıl yapabilirim? gerekli kod nasıl olmalıdır? tesekkurler | ||
| En Üst | | ||
Sayfaya Git
1
2
|
|
|
|
|