Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1633, En Yeni: ceysar
Reklamlar
Chatbox
Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın
Veteran13 Apr : 17:27
slide plug-in'leri mevcut, biraz sorunlular ya da ben beceremedim :)
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
OneX03 Apr : 00:06
Sunucuda toplu gönderimden yasğından dolayı her üyeyi alfabeti sıraya göre mail listesine ekledim. Bu şekilde sağlıklı bir haberleşme yaşayacağız inş. :)
OneX02 Apr : 22:11
şimdi site üzerinde güncellemeleri yapıp dil paketini düzeltecem sonrasında yayınlayacagım. Önce bir yedek alayım ne olur ne olmaz. :)
Veteran31 Mar : 23:30
e107 1.0.0, e107 1.0.1 olarak güncellenmiş. TR dil pakedi ile birleştirip yayınlamanız mümkün mü? Teşekkürler :)
OneX19 Jan : 22:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.
yasin17 Jan : 00:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor
Tüm mesajları göster (39)
Son İndirmeler
e107 1.0.1 Turkce TR-tr Tam PaketYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 5512603 Toplam İndirme Sayısı: 15 |
e107 v1.0.0 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 812045 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.15 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3713921 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.x den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3802567 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 1.0.1 Turkish tr_TR - utf8Yazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 205293 Toplam İndirme Sayısı: 6 |
Forumlar
| e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek :: Forumlar :: e107 :: Bilmek İstedikleriniz. |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
| META TAG plugin nasil kullanilmali | ||
|
Sayfaya Git
1
2
|
|
|
Moderatörler: OneX, shadowtr
|
| Yazar | Mesaj | ||
| yasin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #84 Kayıt tarihi: Tue Apr 18 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 132 | slm E107deki META TAG plugine nasil bilgi girilmeliki arama motorlarinda bulunsun, maalesef verdigim kelimlerle hic bir zaman googlede arama sonuclarinda sitemi bulamiyorum. googleye kayit ediyorum, 1 hafta filan 2. yada 3. sayfada cikiyor sonradan arkalarda görünmez oluyor, mecburen yeniden kayit ediyorum yine ayni oyun. META TAG plugin en güzel nasil kullanilir ? | ||
| En Üst | | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | yasin abi meta tagla arama motorları çalışmıyo artık sitede gözüken içerigi kopyalıyor meta tag kullanmıyo google felan o yüzden o plugin google ve arama motorlarının cogunda işlem yapmaz. googlede ii yerlerde gözükmem için forumu doldurmanızı öneririm. [ Düzenlendi Sun Jan 28 2007, 06:48PM ] | ||
| En Üst | | ||
| yasin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #84 Kayıt tarihi: Tue Apr 18 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 132 | ama her sitenin forumu yok, onlar benim siteden önde cikiyo. anlamadim gitti. ozaman foruma bi konu acacaksin, meta tag icine yazdigini oranin icine yazip konuyu kilitliyeceksin, meta tag islevini görecek haksizmiyim ? | ||
| En Üst | | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | abi tek meta tagla ilgili degil bu olay page rank olayları var sitenin googledeki degeri yanı bu konuda araştırma yaparsan daha detayla bilgiye sahip olursun sitede geçen kelimeyi google bulur fakat aynı kelime page rankı yüksek bi sitedede geçiyosa önce onu kor sayfasına. | ||
| En Üst | | ||
| yasin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #84 Kayıt tarihi: Tue Apr 18 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 132 | pagerank olayinda, toplistlerin gercekten bi faydasi varmi ? | ||
| En Üst | | ||
| OneX(eski) |
| ||
e107 Türkiye Destek Ekibi![]() Kayıtlı Üye #2 Kayıt tarihi: Sun Jan 29 2006, 10:40PMMesaj sayısı: 300 | abi google reklam olarak link verildigini algılayabilir diye birçok yerde okudum fakat böyle konu ile ilgili geçerse linkin page rankın artıyomuş. artık toplist işe yararmı yaramazmı bilmiyom okadarını. | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | öncelikle page rankın artması için page rankı yüksek bir siteden sizin siteniz ziyaret edilmeli. mesela google daki aramalardan ziyaretçi alırsanız page rankınız daha çabuk artar... arama olayına gelincede çoğu sitede sayfanın en altına arkaplanla aynı renkte yazılar yazıyorlar. arama motorlarının robotları bu kelimeleride kayda alıyor ve bu siteler daha çabuk yükselebiliyor. onex'in dediği gibi forum olmasa bile en azından içeriğin zengin olması ve kırık bağlantı olmaması arama motorlarında bir avantaj sağlayabilir. yine de nette ararsanız siteniz için en iyi google optimizasyonunu nasıl yapmanız gerektiği hakkında ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz... | ||
| En Üst | | ||
| yasin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #84 Kayıt tarihi: Tue Apr 18 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 132 | Shadow kardesim googleye kayit edince en gec 2 gün sonra cikiyo, lakin 1 hafta sonra filan artik cook arkalara gidiyo, bazen bulamaz oluyorum. ayni renkte olayini themaya sanirim kayit etmek gerek, bunu nasil yapabiliriz ? | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | yasin abi öncelikle theme.php dosyasının neresine koymalısın bu kodları onu söyleyeyim. bu kodu ...
{SITEDISCLAIMER}
... theme.php içinde bul. Bu kod sitenin en alt kısmında yazan telif bilgisini ekrana yazdırır. Bu kodun hemen altına yazarsan sitenin footer bölümünde gözükür, teman uygun değilse resimler kayabilir. O yüzden bu kodun bittiği ve tablosunun satırının sonlandığı yere yazmalısın... Eğer yazdığın kısım html ise
'<font color=#FFFFFF>buraya yazmak istediklerini yaz...</font>
PHP ise
echo '<font color=#FFFFFF>buraya yazmak istediklerini yaz...</font>';
Bir kaç denemeyle doğru yere yerleştirebilirsin. Daha fazla yardım gerekirse kullandığın temayı belirtirsen, gerekli yeri daha rahat söyleyebilirim... [ Düzenlendi Mon Jan 29 2007, 11:49AM ] | ||
| En Üst | | ||
| yasin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #84 Kayıt tarihi: Tue Apr 18 2006, 06:32PMMesaj sayısı: 132 | oldu ben biraz deneyim, olmazsa yine yazarim. o dedigin yere yanilmiyorusam, meta taglara yazdigim gibi aciklayici kelimeler kullanacagiz degilmi ? | ||
| En Üst | | ||
Sayfaya Git
1
2
|
|
|
|
|