7.5 sürümündeki contact.php dosyasında hata görünüyordu. 7.8 tam sürümü indirdikten sonra kontrol ettim, düzeltileceğine iyice bozulmuş. ben mi yanlış gördüm? ____ Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.MEVLANA
[bağlantı] Bu 7.5 sürümünün hatası. 7.8 yüklediğimde form da görünmüyor ____ Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.MEVLANA
siteni açamadım, sanırım sorun var. galiba bizdeki iletişim formunu kullanıyorsun. eklenti yöneticisine girerek iletişim formunun yanındaki karelere bakıp ne renk olduğuna göre işlem yapmayı dene. yeşilse sorun yoktur, ancak sarıysa yükseltme yap butonuna tıkla.
aynı eklenti bizde bir sorun yaratmadan çalışıyor, sitenide açamadım o yüzden daha fazla bişey söyleyemiyorum. çıkan hatalar varsa onları yazarsan ya da ekran görüntüsü koyarsan sorunu daha açık anlayabiliriz.
hayır ilgilenemedim daha. ilginiz için teşekkür ediyorum. muhtemelen size gene soru soracağım o konuda ____ Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.MEVLANA
onex aynı siteyemi bakıyrouz :) ben bir sorun göremedim tr karakterlerle ilgili. üstelik 0.7.8 sürümünde veritabanı için karakter seti seçmene gerek yok.
uzun bir aradan sonra gene aynı sorunu yaşadım. [bağlantı] düzgün çalışıyor şimdi. [bağlantı] iletişim bilgileri görünüyor, iletişim formu görünmüyor. bunun sebebi ne olabilir?(siteyi başka bir veritabanı ile yeniden yükledim gene problemi çözemedim) ____ Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.MEVLANA