e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek

Ziyaretçiler: 6
Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1633, En Yeni: ceysar

Reklamlar

Chatbox

Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın

Veteran
13 Apr : 17:27
slide plug-in'leri mevcut, biraz sorunlular ya da ben beceremedim :)

Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.

Soner
12 Apr : 20:43
selam arkadaslar,wb de oldugu gibi slide news feature box plugin vermi e107 de?

OneX
03 Apr : 00:06
Sunucuda toplu gönderimden yasğından dolayı her üyeyi alfabeti sıraya göre mail listesine ekledim. Bu şekilde sağlıklı bir haberleşme yaşayacağız inş. :)

OneX
02 Apr : 22:11
şimdi site üzerinde güncellemeleri yapıp dil paketini düzeltecem sonrasında yayınlayacagım. Önce bir yedek alayım ne olur ne olmaz. :)

Veteran
31 Mar : 23:30
e107 1.0.0, e107 1.0.1 olarak güncellenmiş. TR dil pakedi ile birleştirip yayınlamanız mümkün mü? Teşekkürler :)

OneX
19 Jan : 22:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.

OneX
18 Jan : 23:56
abi msnden yazıyorum neden cevap vermiyorsun ya

yasin
17 Jan : 00:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor

OneX
13 Jan : 19:48
Arkadaşlar bu temayla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim:)

OneX
11 Jan : 23:27
Sağol Bilgehan hep beraber inş.

Sponsor

Sponsorumuz WebSunucum.Net 'tir.
Sunucularımız %100
e107,joomla,Wordpress ve SMF uyumludur...

Son İndirmeler

bullet e107 1.0.1 Turkce TR-tr Tam Paket
Yazar: OneX

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 5512603
Toplam İndirme Sayısı: 15
bullet e107 v1.0.0 den 1.0.1 yukseltme

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 812045
Toplam İndirme Sayısı: 0
bullet e107 v0.7.15 den 1.0.1 yukseltme

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 3713921
bullet e107 v0.7.x den 1.0.1 yukseltme

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 3802567
bullet e107 1.0.1 Turkish tr_TR - utf8

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 205293
Toplam İndirme Sayısı: 6

Forumlar

Sayfaya Git
  1 2 3 4 5 6
Moderatörler: OneX, shadowtr
Yazar Mesaj
meteor
Fri Mar 09 2007, 03:58PM
Kayıtlı Üye #451
Arkadaşka e107 portalla ilk kez tanıştım çok beğendim. Hemen kurdum kurulumunda sorun yaşamadım . Fakat site ile ilgili problemlerim var. İlk açılıştaki news.php dosyasının içeriği nereden değişiyo bi türlü bulamadım hani şu limon resmi olan sayfa, menü hazırlarken kendi yaptığımız sayfalaramı link verebiliyoruz yada online olarak hazırladığımız sayfalarada link verebiliyormuyuz.Haber ekleyince altkısımda yorum kısmı ingilizce çıkıyo onu nasıl halledebilirim. Birde forumda ki son cevapları ana sayfada nasıl gösterebilirim. Aslında sormak istediğim çok şey varda şimdilik bu kadar yeter. Selametle kalın..

www.ziyade.net

[ Düzenlendi Fri Mar 09 2007, 04:00PM ]
En Üst
shadowtr
Fri Mar 09 2007, 08:26PM

Kayıtlı Üye #3
limon resmini :D yönetim panelinden hoşgeldiniz/karşılama mesajı ksımından istediğin gibi değiştirebilirsin. bu sitenin üst kısmında sabit gösterilir.

evet istediğin sayfaya link verebilirsin.
özel sayfa oluşturduysan yine yönetim panelinden özel sayfalara tıklarsan orada oluşturduğun sayfalar gözükür.
üstlerine sağ tıklayarak bağlantı konumunu koplayarsan adresini almış olursun. daha sonra haber eklerken B simgesinin sol yanındaki zincir simgesine tıkla. orda url bağlantısı yazan yere adresi ekle. iki tagın arasınada sayfada gözükecek yazıyı yaz.

yorum kısmındaki ingilizce yazı sanırım tema dosyasından kaynaklanıyor. temanın dil dosyasını yani english.php yi kopyala ve adını turkish.php olarak değiştir. ardından bir editörle açarak düzenleyebilirsin.

eklentiler içinde news forum post/yeni forum mesajları eklentisini kur.

[ Düzenlendi Fri Mar 09 2007, 08:29PM ]
En Üst
meteor
Sat Mar 10 2007, 08:47AM
Kayıtlı Üye #451
teşekkürler arkadaşım hemen yapmaya başlıyorum. Yardımın için sağol daha buradayım :)
En Üst
meteor
Sat Mar 10 2007, 03:45PM
Kayıtlı Üye #451
Sorulara devam Şimdi ana sayfaya kod eklemek istersem bunu nasıl yaparım ?hangi dosyayı editlemem gerekir. 2. si dosya ekleyemiyorum. Kategori oluşturdum. Fakat oluşturduğum kategori görünüyor ama seçim yapamıyorum. Dolayısı ile dosya ekleyemiyorum .Gerekli olan yazma izinlerinide verdim. Birde foruma e107 kurulu siteler diye bi bölüm açsanız böylece herkez sitesini tanıtır ve bilgi alış verişinde bulunabilir. Bu arada yukarıda yazdığım sorunlarımı hallettim teşekkürler shadowtr
En Üst
shadowtr
Sat Mar 10 2007, 04:46PM

Kayıtlı Üye #3
1. kodu nereye eklemek istiyorsun onu anlamadım. haber olarak mı gireceksin. yoksa kod görünümündemi. [ code ] [ / code ] tagları arasına yazarsan kod eklersin. yani o kodlar derlenmezler.

2. sen kategori değil, kategori başlığı oluşturmuşsun. kategori oluştura tıkladıktan sonra ana kategoriden bu oluşturduğun kategori başlıklardan birini seçip yeni bir kategori ekle.

3. öyle bir yer var zaten :D [bağlantı] buradan siteni ekleyebilirsin.

En Üst
meteor
Sun Mar 11 2007, 06:06PM
Kayıtlı Üye #451
Hayır onu demek istemedim. Şimdi sayfa ilk olarak news.php olarak açılıyo mesela yada index.php olarak ben mesela üst bannerin altına ne bileyim google reklamı felan gibi şeyler koymak istiyorum editörle açacağım sayfayı soruyorum yani. Kategori olayını hallettim teşekkürler. Link içinde teşekkür ederim.
En Üst
shadowtr
Mon Mar 12 2007, 09:47AM

Kayıtlı Üye #3
hımm, ana sayfa olarak tercihi değiştirmediysen news.php kullanılıyordur. bunu düzenlemelisin.
En Üst
meteor
Mon Mar 12 2007, 10:28AM
Kayıtlı Üye #451
Birde şöyle bir durum var mesela sitenin ana banneri bütün sayfada görünüyor. Bende yaptığım eklentilerin bütün sayfalarda görünmesini istiyorum. Ozaman bütün sayfalaramı kod ekleyeceğim ? 2. si ise flashmp3 nasıl kullanılıyor tarif edebilirmisiniz. kurdum siteye ekledim. birde kullanımını bilsem iyi olacak son olarak admin panelindeki menü ayarları sayfasında "çoklu menüler için kontrol tuşuna basın" diyor bu ne anlama geliyor? çok teşekkürler.

[ Düzenlendi Mon Mar 12 2007, 10:32AM ]
En Üst
meteor
Mon Mar 12 2007, 10:29AM
Kayıtlı Üye #451
Bu arada sizleri tebrik ediyorum. Soru ve sorunlarım ile ilgili bu sitede kendime bi muhatab bulduğum için, Başarılarınızın devam etmesini dilerim
En Üst
shadowtr
Mon Mar 12 2007, 10:49AM

Kayıtlı Üye #3
meteor alıntı ...
Birde şöyle bir durum var mesela sitenin ana banneri bütün sayfada görünüyor. Bende yaptığım eklentilerin bütün sayfalarda görünmesini istiyorum. Ozaman bütün sayfalaramı kod ekleyeceğim ?

Şimdi yaptığım eklentiler derken, kurduklarını kastediyorsan onlar zaten bloklarda tüm sayfalarda gözükürler. Özel sayfalar da dahil. Yanlış anladıysam burayı biraz açık anlatmaya çalış.

meteor alıntı ...
2. si ise flashmp3 nasıl kullanılıyor tarif edebilirmisiniz. kurdum siteye ekledim. birde kullanımını bilsem iyi olacak

-Flash mp3 eklentisini kurduktan sonra XSPF klasörünün yazım iznini 777 olarak ayarla.
-Mp3 klasörünün içinde Playlist klasörü var. ister bu klasörün içine ve ya kendi oluşturduğun başka bir klasörün içine (mp3 klasörünün içindeki bir klasöre) mp3 lerini yükle
-Ardından yönetici panelindeki eklentiler kısmından Flash Mp3 simgesine tıkla. Sağ taraftaki menüde 'Mp3 çalma listesi oluştur' düğmesine tıkla.
-Bir sorun olmadan liste oluşturulduysa sıra geldi mp3 menüsünü sitedekilerin kullanımına sunmaya. Bunun için Yönetici Paneli > Menüler bağlantısını izleyerek oradaki listeden flash_mp3 menüsünü bul ve istediğin blokta etkinleştir. Hepsi bu kadar.

meteor alıntı ...
son olarak admin panelindeki menü ayarları sayfasında "çoklu menüler için kontrol tuşuna basın" diyor bu ne anlama geliyor? çok teşekkürler.

Yani ctrl tuşuna basılı tutarak birden fazla menüyü aynı anda seçip işlem gerçekleştirebilirsin.

meteor alıntı ...
Bu arada sizleri tebrik ediyorum. Soru ve sorunlarım ile ilgili bu sitede kendime bi muhatab bulduğum için, Başarılarınızın devam etmesini dilerim

İlgin ve soruların için asıl ben teşekkür ederim.

[ Düzenlendi Mon Mar 12 2007, 10:50AM ]
En Üst
Sayfaya Git
  1 2 3 4 5 6  

Hızlı Geçiş:     En Üst

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF