Foruma hızlı cevap eklentisini bulamadın. Bu nereden ekleniyor? Birde adsense kodlarını block oluşturarak mı eklemek gerekiyor? Haberlere yorum eklentisini bulamadım seçeneklerde filan, bunu pek güvenli değil diyorlar, öyle midir? İyi çalışmalar.
Hızlı cevap seçeneği standart olarak zaten etkindir. Bunun için bir ayarda yok. Gözükmemesinin sebebi olarak ya tema desteklemiyordur ki bu düşük bir ihtimal, ya da kişinin foruma yazma yetkisi yoktur. e107_plugins/forum klasöür içinde forum_viewtopic.php dosyasının 341. satırından başlayan sorgu hızlı cevapla ilgilidir. Eğer eski bir sürüm kullanıyorsanız bu satırlar olmayabilir.
Adsense kodları için özel menü oluşturup içine kodları yazmanız gerekli. Bu konu defalarca forumda yazıldı, bir arama yapsaydınız bulabilirdiniz. [bağlantı]
Haberlere yorum için şunu söyleyebilirim. Yorumlarda php ve html gönderimine izin vermemeniz durumunda güvenlik açısından bir sıkıntı oluşturmazlar. Bunun için yönetici paneli > tercihler kısmından metin gösterim başlığı altından "HTML gönderilmesine izin ver" seçeneğini ve "[php] bbcode kullanımını etkinleştir" seçeneğini ya kapatmanız yada sadece yöneticiye izin vermeniz gerekir.
Yorumları açmak için yine yönetici paneli > tercihler kısmından Yorumlar başlığına bakınız.
yan taraflara adsense korları yerleştirilebildim ama sizin sitedeki gibi ortaya veya banner yanına adsense korları yerleştirmek için ne yapmalıyım? Birde jayya tema kullanıyorum site logosunun yanında e 107 website sysetm yazıyor bunu nasıl değiştirebilirim? Kolay gelsin.