e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek

Ziyaretçiler: 5
Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1619, En Yeni: goztepeli

Reklamlar

Chatbox

Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın

OneX
19 Jan : 20:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.

OneX
18 Jan : 21:56
abi msnden yazıyorum neden cevap vermiyorsun ya

yasin
16 Jan : 22:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor

OneX
13 Jan : 17:48
Arkadaşlar bu temayla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim:)

OneX
11 Jan : 21:27
Sağol Bilgehan hep beraber inş.

Bilgehan
11 Jan : 21:08
Logo süper olmus, basarilar :)

OneX
11 Jan : 15:33
Amin Veteran inşallah. Teşekkürler.

Veteran
10 Jan : 23:03
Hayırlı olsun. TR dil pakedi hakettiği yeri almış.

[bağlantı]

OneX
09 Jan : 14:02
Arkadaşlar dün gece yazıştım e107 çeviri takımı ile e107Türkiye artık Turkish dil desteğini resmi olarak e107 ile beraber veriyor. Adamlar zaten yazmamı bekliyormuş :) Hadi hayırlı olsun.

OneX
09 Jan : 03:49
Yok olmuştuda ben baglantı rehberindeki site ekle butonunu kapatmışım. Sizin bağlantıyı görünce farkettim :)

Sponsor

Sponsorumuz WebSunucum.Net 'tir.
Sunucularımız %100
e107,joomla,Wordpress ve SMF uyumludur...

Son İndirmeler

bullet e107 1.0.0 Turkish tr_TR - utf8
Yazar: OneX

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 212855
Toplam İndirme Sayısı: 7
bullet e107 1.0.0 Turkce TR-tr Tam Paket

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 5409120
Toplam İndirme Sayısı: 22
bullet e107 v0.7.x den 1.0.0 yukseltme

Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 3562424
Toplam İndirme Sayısı: 3
bullet New Users v1.0
Yazar: Persian E107 /IR
Bu Plugin 20 yeni üyeleri gösterir yükleyin: $ eklentileri yükleme ve eklenti Mananger yüklemesi. yanında, menülere gidin ve etkinleştirin. Destek: e107cms.org (Farsça E107/IR) tarafından writed Destekçi: [link] * iyi şa
[more...]
Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 8850
Toplam İndirme Sayısı: 2
bullet Custom Theme v1.1
Yazar: lisa
Bu eklenti özel TEMA sayfaları ve eklentileri için en tanımlamanızı sağlar. Bunun yerine, belirli sayfaları için kullanılacak temalar dizinden bir tema seçebilir, artık sizin theme.php içinde $ CUSTOMPAGES gerekmez. Bu şu şekilde
[more...]
Şimdi İndir:
Dosya Boyutu: 10346
Toplam İndirme Sayısı: 2

Forumlar

Moderatörler: OneX, shadowtr
Yazar Mesaj
denemedir
Sat Mar 14 2009, 05:17PM
Kayıtlı Üye #1370
ya ben dosya yüklüom şuı hatayı veriyor Dosya yüklenmedi. Dosya adı: 'clientpicker.exe'
Hata: Dosya türü application/octet-stream onaylanmadı ve silindi. (1)
Dosya yüklenmedi. Dosya adı: 'clientpicker.exe'
Hata: Dosya türü application/octet-stream onaylanmadı ve silindi. (1)
sebebi ne olmalı sizce ayrıca mesela baglantı katagorilerin isimlerini değiştiriyorum sayfaya yazı yazmak isityorum eski sayfa cıkıyor su sekilde tam olarak anlatayım sayfanın onceki adı formdu sayfaya girdigiizde bu alana henuz birsey eklenmedi yazıyordu sonradan adını bölim yazdım adı bölüm olarak değişti orda sorun yok ama benım adını değiştirdigim sayfaya nasıl yazı yazıcam birtürlü bulamadım şimdiden teşekürler.
En Üst
shadowtr
Sun Mar 15 2009, 12:58AM

Kayıtlı Üye #3
e107_admin/_filetypes.php dosyasının adını filetypes.php olarak değiştirmeyi unutmayın.
Bu dosya sitenize yüklenebilecek dosyaların uzantılarını belirtir. Dosyayı bir editörle açarak istediğiniz uzantılı dosyalar için izin verebilirsiniz. Yalnız güvenliğiniz için php, js gibi çalıştırılabilir dosyalara izin vermeyiniz.

Ek olarak Türkçe'ye özen göstermenizi rica ediyorum...
En Üst
denemedir
Sun Mar 15 2009, 01:35PM
Kayıtlı Üye #1370
söylediklerini yaptım ama yinede olmadı ayrıca mesela aynı tema üzerinden bir sayfa olusturup oraya yazı resim gibi eklentiler eklemek istiom mesela sadece giriş sayfasındaki karsılama mesajını siteye yazabiliom yeni kendime ait bir sayfa olusturup ornek örnek.php yapıp bunun içne nasıl açıklma yazı eklicem çözemedim dünden bu yana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler.
En Üst
shadowtr
Sun Mar 15 2009, 07:05PM

Kayıtlı Üye #3
Bu türkçeyle size yardımcı olamam. Israrla özensiz yazıyorsunuz.

Son kez cevap veriyorum, bir daha imla kurallarına dikkat etmezseniz mesajlarınızı sileceğim.

Yönetici panelinde özel menüler/sayfalar kısmından istediğiniz kadar sayfa oluşturabilirsiniz. Daha fazla bilgi için forumda arama yapın...

[ Düzenlendi Sun Mar 15 2009, 07:10PM ]
En Üst

Hızlı Geçiş:     En Üst

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF